On treballem?

Treballem entre Catalunya i el Marroc. L’acció directa dels nostres projectes es desenvolupa al sud-est del Marroc. Concretament al municipi d’Erfoud (en àrab, أرفود Arfūd; en amazic ⴰⵔⴼⵓⴷ), una població situada a la vall del riu Ziz, a 80 km de la seva capital provincial: Errachidia. Envoltat per diversos poblats rurals, Erfoud és un dels últims pobles grans abans d’entrar al desert de Merzouga. Fins ara els projectes els hem realitzat tant en poblats rurals com a la ciutat d’Erfoud. Les llengües pròpies d’Erfoud són el darija (dialecte de l’àrab propi del Marroc) i l’amazic. El francès és també llengua oficial a tot el Marroc i cada cop és més freqüent que les persones joves coneguin l’anglès.

Treballem entre Catalunya i el Marroc. L’acció directa dels nostres projectes es desenvolupa al sud-est del Marroc. Concretament al municipi d’Erfoud. Envoltat per diversos poblats rurals, Erfoud és un dels últims pobles grans abans d’entrar al desert de Merzouga.

Erfoud té un petit turó des del qual es poden veure les vistes de tota la ciutat. Els llocs més simbòlics són: el mercat, on es poden aconseguir tota mena d’aliments, estris i roba necessaris per al dia a dia; els diversos hammams, que són els banys àrabs tradicionals; i alguns parcs on els habitants s’agrupen per socialitzar (especialment quan cau el sol i les altes temperatures característiques de la zona baixen). Els elements més simbòlics de la zona són les palmeres datileres, les dunes i els fòssils.